Política de reserves

 

HORES D’ENTRADA I SORTIDA

Check in de 18h a 20h. Check out abans de les 13h. En cas de no poder arribar dins aquest horari, es prega avisar prèviament a l’establiment al telèfon 628 223 033.

 

FORMA DE PAGAMENT

Per formalitzar la reserva de l’estada a Masia Parcerisas, cal fer un pagament per avançat de mínim el 25% del preu total. Si després de 5 dies no s’ha rebut la paga i senyal es procedirà a cancel·lar la reserva sense previ avís. La resta de l’import s’abonarà en efectiu a l’arribada a l’allotjament.

 

CONFIRMACIÓ DE LA RESERVA

La reserva quedarà confirmada en el moment que el client rebi un correu electrònic amb la confirmació que s’ha rebut la paga i senyal correctament i amb les dates de l’estada a Masia Parcerisas.

 

CANCEL·LACIÓ DE LA RESERVA

La reserva es pot cancel·lar sense cap penalització sempre que es faci amb una antelació mínima de 20 dies abans de l’arribada. En cas de cancel·lar l’estada en menys de 20 dies no es retornarà l’import de la paga i senyal.

 

CONDICIONS GENERALS

Està completament prohibit fumar a les habitacions, banys i a l’interior de tot l’establiment.

No està permesa l’organització de festes. En el cas de que hi hagi alguna queixa per part dels veïns o la policia, s’haurà de desallotjar la casa sense dret a compensació ni devolució de les quantitats pagades.

No es permet la visita ni l’estada de persones que no hagin estat inscrites al registre de viatgers facilitada a la delegació dels Mossos d’Esquadra.

No es pot superar en cap cas la capacitat màxima de persones que permet l’establiment.

Qualsevol incompliment suposarà el no retorn de la fiança i la denúncia a les autoritats.

 

 

Enviar missatge
1
Necessites ajuda?