Localització

La Masia Parcerisas es troba situada a la comarca del Bages, en un paratge aïllat del terme municipal de Rajadell. A 15 minuts de Manresa i a només 60 minuts de Barcelona. Molt ben comunicat amb carreteres principals com l’Eix Transversal (C-25) o l’Eix Diagonal (C-15).

Com arribar des de Barcelona

Agafar l’autopista C-16 o la carretera C-55 fins a Manresa. Un cop allà cal agafar l’Eix Transversal (C-25) en direcció Lleida fins a la sortida 123 i després anar cap a Rajadell. Un cop passada l’estació de tren, seguir en direcció Les Casetes i a partir d’aquí els indicadors de Masia Parcerisas.

Com arribar des de Girona

Agafar l’Eix Transversal (C-25) en direcció Lleida fins a la sortida 123 i després anar cap a Rajadell. Un cop passada l’estació de tren, seguir en direcció Les Casetes i a partir d’aquí els indicadors de Masia Parcerisas.

Com arribar des de Lleida

Agafar l’Eix Transversal (C-25) en direcció Girona fins a la sortida 121 de Rajadell. Girar cap a la dreta i seguir en direcció Les Casetes. A partir d’aquí els indicadors de Masia Parcerisas.

Com arribar des de Tarragona

Agafar l’autopista AP-7 fins a Vilafranca del Penedès, un cop allà agafem l’Eix Diagonal (C-15) fins a la intersecció amb l’Eix Transversal (C-25). Cal anar en direcció Lleida fins a la sortida 123 i després anar cap a Rajadell. Un cop passada l’estació de tren, seguir en direcció Les Casetes i a partir d’aquí els indicadors de Masia Parcerisas.

Enviar missatge
1
Necessites ajuda?