La Masia

Masia Parcerisas és una casa del segle XIII construïda en una finca de 200 ha. i immersa en un entorn natural de pau i silenci. La masia compta amb una superfície de més de 900m2 distribuïts en diferents nivells i espais, tots ells restaurats mantenint l’essència del seu origen.

La finca està situada al terme municipal de Rajadell, a la comarca de Bages. Es troba a 15 minuts de Manresa i a 5 minuts del mateix municipi de Rajadell. Es tracta d’un paratge natural allunyat de la civilització que permet realitzar tot tipus de celebracions mentre es gaudeix de la tranquil·litat d’un entorn rural.

Masia Parcerisas vista general
Masia Parcerisas terrassa amb vistes
Masia Parcerisas premsa

Els espais de la Masia

 

A la planta baixa trobem l’entrada principal formada per arcades que permet l’accés a la planta superior i als diferents espais com l’antiga quadra, el celler o la pastera.

La primera planta està formada per dos habitatges totalment independents:

A l’ala nord hi ha un habitatge de 200m2 amb capacitat per a 10 persones. Aquest habitatge té un ampli menjador amb llar de foc, dues habitacions de matrimoni, dues habitacions dobles, dos banys i una galeria.

A l’ala sud trobem un habitatge de 200m2 per a 8 persones. Està formada per un ampli menjador amb llar de foc, dues habitacions de matrimoni, una habitació doble, tres banys i una terrassa amb unes vistes espectaculars.

A l’exterior de l’edifici principal també hi ha espais d’interès com el pati de la Masia, les antigues corts o les premses de raïm, que mantenen el testimoni de l’elaboració de vi que es feia a la Masia de forma artesanal.