Descobreix

Els espais de la Masia

Planta baixa

A la planta baixa trobem l’entrada principal formada per arcades que permet l’accés a la planta superior i als diferents espais com l’antiga quadra, el celler o la pastera.

Primera planta

La primera planta està formada per dos habitatges totalment independents:

A l’ala nord hi ha un habitatge de 200m2 amb capacitat per a 10 persones. Aquest habitatge té un ampli menjador amb llar de foc, dues habitacions de matrimoni, dues habitacions dobles, dos banys i una galeria.

A l’ala sud trobem un habitatge de 200m2 per a 8 persones. Està formada per un ampli menjador amb llar de foc, dues habitacions de matrimoni, una habitació doble, tres banys i una terrassa amb unes vistes espectaculars.

Exterior

A l’exterior de l’edifici principal també hi ha espais d’interès com el pati de la Masia, les antigues corts o les premses de raïm, que mantenen el testimoni de l’elaboració de vi que es feia a la Masia de forma artesanal.

Pet Friendly

Turisme rural amb gossos

Els animals de companyia sempre són benvinguts a Masia Parcerisas. Per aquest motiu teniu l’oportunitat de passar uns dies de vacances amb la vostra mascota sense cap cost afegit. S’accepten gossos i tot tipus d’animals de companyia.