La Masia

Masia Parcerisas és una casa del segle XIII construïda en una finca de 200 ha. i immersa en un entorn natural de pau i silenci. La masia compta amb una superfície de més de 900m2 distribuïts en diferents nivells i espais, tots ells restaurats mantenint l’essència del seu origen.

La finca està situada al terme municipal de Rajadell, a la comarca del Bages. Es troba a 15 minuts de Manresa i a 5 minuts del mateix municipi de Rajadell. Es tracta d’un paratge natural allunyat de la civilització que permet realitzar-hi tot tipus de celebracions mentre es gaudeix de la tranquil·litat del món rural.

Masia Parcerisas vista general
Masia Parcerisas terrassa amb vistes
Masia Parcerisas premsa
 

Els espais de la Masia

A la planta baixa trobem l’entrada principal formada per voltes que permet l’accés a la planta superior i als diferents espais com la quadra, el celler, la capella o la pastera.

La primera planta està formada per dos habitatges totalment independents:

A l’ala nord hi ha un habitatge de 200m2 amb capacitat per a 8-10 persones. Aquesta vivenda té un ampli menjador amb llar de foc, dues habitacions de matrimoni, dues habitacions dobles, dos banys i una galeria.

A l’ala sud trobem un habitatge de 200m2 per a 6-8 persones. Està format per un ampli menjador amb llar de foc, dues habitacions de matrimoni, una habitació doble, tres banys i una eixida amb unes fantàstiques vistes.

A l’exterior de l’edifici principal també hi ha espais d’interès com el pati de la Masia, l’antic estable o les premses de raïm, que mantenen el testimoni de l’elaboració de vi que es feia a la Masia de forma artesanal.