Espais per a empreses

Esdeveniments corporatius y localitzacions
Esdeveniments corporatius
Workshops
Rodatges i sessions de fotos

Masia Parcerisas ofereix espais per a empreses. Per això compta amb diferents espais polivalents ideals per fer reunions, sessions de treball o estades amb el personal de l’empresa. Un recés per sortir de la rutina, cohesionar l’equip professional o centrar-se plenament en un projecte. La Masia es troba situada al mig de la natura, un entorn ple de calma i tranquil·litat allunyat de les zones urbanitzades i de les distraccions que puguin interferir en el treball.

Treball en equip

Treball en equip

Masia Parcerisas disposa de diferents espais interios i exteriors per poder fer reunions i sessions de treball. Un entorn natural privilegiat es converteix en el teló de fons per desconnectar i potenciar el treball en equip.

formation

Actes corporatius

Organitzem actes corporatius, presentacions de productes i jornades de formació per a la teva empresa. La Masia disposa d’espais polivalents preparats per acollir tot tipus d’activitats relacionades amb el teu negoci.

Catering

Càterings

Disposem de servei de càtering per a la teva estada a Masia Parcerisas. Oferim esmorzars de forquilla, aperitius i una àmplia varietat de menús per arrodonir la jornada amb el personal o els clients de la teva empresa.

Enviar missatge
1
Necessites ajuda?