Al casament del Javi i el Carlos es va viure una gran festa. Ells volien celebrar el seu casament civil a una masia i van triar Masia Parcerisas per la seva localització al mig de la natura i per l’estètica rústica que li volien donar a la celebració. Es van casar per Sant Joan i això va fer que el color daurat dels camps afegís més encant a l’entorn, tal com mostren les fàntàstiques fotografies d’Arnau Sentenach que acompanyen aquest escrit.

La baixada dels nuvis fins a la cerimònia sempre és un dels moments més espectaculars i emotius. Amb la masia com a teló de fons, el Javi i el Carlos van baixar solemnement fins a l’espai de la cerimònia on ja els esperaven tots els convidats. La decoració rústica de Floristeria Rosa d’Abril i el color groc dels girasols van acompanyar uns parlaments emotius carregats d’anècdotes i d’alguna llàgrima de felicitat.

L’aperitiu es va celebrar a les arcades de la part inferior de la masia, un espai on els convidats van poder gaudir d’un espectacle de màgia mentre els nuvis realitzaven la sessió de fotos als camps daurats que envolten la casa.

L’aperitiu i el banquet va anar a càrrec de Les Alzines, una aposta segura, i els convidats van poder gaudir d’un fantàstic menú al pati principal de la masia. Es tracta d’un espai que encaixa perfectament amb una idea que tenien els nuvis. Un espai acollidor amb llums de revetlla, com si fos la festa major a la plaça d’un poble.

La idea de celebrar un casament civil a una masia no podia tenir un altre final que el ball sota les arcades de la casa i amb la música de Jordi Blaya. Un cop acabada la celebració, alguns dels convidats del casament es van allotjar a una de les 7 habitacions que disposa la masia.

Demana més informació

Si vols més informació sobre els casaments a Masia Parcerisas, omple el següent formulari:

New Field

15 + 5 =

Enviar missatge
1
Necessites ajuda?